Servicii de curățenie

Servicii de curățenie interior 
Suprafețe vitrate
Suprafețe mochetate
Curățenie rezidențială
Curățenie după constructor
Curățenie după mutare
Operațiuni de curățenie la cerere
Servicii de curățenie exterior

Deszăpezire


 

Grand Concept Clean – cele mai bune servicii de curățenie

Atunci când vine vorba despre curățenie, parcă toată grija pică în mâinile femeilor. Și nu pentru că e un stereotip, ci pentru că femeile sunt mai atente la detalii, iar ordinea în casă este extrem de importantă. Dar, vremurile de azi ne împiedică să acordăm atenția cuvenită, de aceea ne vedem deseori nevoite să apelăm la firme care oferă servicii de curățenie.

Servicii de curatenieIndiferent că vorbim despre Crăciun, curățenia de toamnă sau de primăvară, există câteva perioade mari în an în care trebuie să ne înarmăm cu multă energie și cu mult timp, pentru a putea face față dezordinii din casă. Și aici nu mă refer la clasica curățenie de la sfârșitul săptămânii, atunci când avem puțin timp și nu suntem atât de obosite după ce ajunge de la serviciu. Mă refer la curățenia generală, căreia trebuie să îi acordăm multă energie și mult timp. Dar, firmele specializate vin în ajutorul nostru cu o varietate de servicii de curățenie.

Grand Concept Clean este una dintre companiile care oferă servicii profesioniste de curățenie, având o echipă formată din peste 600 de angajați, bine pregătiți și motivați.

Profesioniștii echipei Grand Concept Clean au o experiență în domeniul serviciilor de curățenie de peste 15 ani, ceea ce oferă garanția unei curățenii de calitate.

Grand Concept Clean le oferă clienților un concept integrat de servicii de curățenie, format din cele mai performanțe și ecologice metode de curățenie, care corespund spațiului și nevoilor clienților.

Fiindcă cea mai importată este curățenia acasă, cei de la Grand Concept Clean acordă o atenție sporită acestor servicii de curățenie. Când vine vorba despre curățenia rezistențială, detaliile sunt foarte importante, pentru că se știe că starea de bine, sănătatea și buna dispoziție sunt dependente de un cămin curat și ordonat.

Cu cât scapi de grija curățeniei, cu atât vei avea mai mult timp pentru a-l petrece cu cei dragi și te vei întoarce într-un mediu imaculat.

Firmele specializate în curățenie oferă o varietate de servicii, atât pentru casa noastră, dar și pentru birouri, galerii și spații comerciale, bănci, malluri sau hypermarketuri.

Servicii de curățenie oferite de Grand Concept Clean:

 • curățare și spălare pardoseli mecanizată sau manuală;

 • curățare sau spălare antistatică suprafețe dure precum faianță, gresie, granit, marmură, piatră;

 • aspirarea și curățarea suprafețelor mochetate, covoarelor, precum și a suprafețelor neacoperite ca balcoane sau terase;

 • curățarea birourilor și a mobilierului din acestea, a instrumentelor de birotică precum și a perifericelor, curățarea tapițeriilor scaunelor și nu numai;

 • curățarea ferestrelor și a geamurilor, curățarea ușilor, curățarea întrerupătoarelor și a prizelor;

 • curățarea corpurilor de iluminat;

 • curățarea corpurilor de încălzit și a sistemelor de răcit;

 • curățarea corpurilor și a elementelor de securitate;

 • curățarea accesoriilor decorative;

 • curățarea, igienizarea și dezinfectarea bucătăriilor, cafeteriilor și a grupurilor sanitare;

 • colectarea și evacuarea deșeurilor și a sacilor menajeri, precum și înlocuirea sacilor menajeri;

 • aerisirea și împrospătarea spațiului.

În ceea ce privește curățarea mochetelor, procesul este unul delicat și se va efectua doar mecanizat, printr-o tehnologie de ultimă generație. Metoda de curățare a mochetei se va alege doar după ce va există o amplă evaluare. Ea se va face în funcție de materialul textil, de gradul său de murdărie, de suprafața de lucru, de suportul acesteia pe pardoseală și în funcție de tipul de trafic. Pentru spațiile cu trafic redus, de vor folosi utilaje profesioniste destinate special acestui tip de serviciu. Pentru spații cu trafic intens, se vor spăla suprafețele prin metodă de injecție, adică vor fi extrase mochetele și tapițeriile.

Indiferent de spațiul pe care îl vrei curățat, Grand Concept Clean este alegerea cea mai bună pentru un mediu curat și sănătos.